fbpx
Paul Păun
LECTOR

Am descoperit fotografia inca din 1990, cand, desi aveam doar 13 ani, am iesit si am fotografiat demonstratia anticomunism din P-ta Universitatii.

Ani de zile mai tarziu, fotografia a inceput sa faca parte din modul meu de viata, iar acum imi doresc sa destainui din tainele fotografiei pe film tuturor celor care doresc sa experimenteze aceasta forma de realizare a imaginii, ce a marcat istoria fotografiei pentru mai bine de un secol. Practic fotografia de fotojurnalism, peisaj si fotografia comerciala, dar una dintre marile mele bucurii ramane fotografia pe film, pe care o impartasesc cu pasiune in cadrul Cursului de Fotografie alb-negru pe film.

Interviu Paul Paun – Expuneri fotografice

Catalin Savulescu – despre experianta la curs

Totul a pornit de la o reclamă de pe Facebook. Era vorba despre un seminar de fotografie pe film și am văzut că prezentarea era făcută de Paul astfel că nu am ezitat să mă înscriu.

Pe Paul l-am întâlnit la festivalul de fotografie Vama sub Lumini de Oscar, în urmă cu câțiva ani, el reprezentând firma Olympus iar eu ținând un curs despre fotografia minimalistă. Citeste tot articolul >>

Catalin Savulescu